Pasta z tofu
Z pozostałej  połowy kostki tofu (pół użyłam do kotlecików) zrobiłam pastę do chleba.
Zmiksowałam na wolnych obrotach:
- pół kostki tofu naturalnego
- 4 rzodkiewki
- 2 ogórki konserwowe (lepsze by były kiszone, ale mi brakło)
- sól, pieprz, paprykę ostrą
- łyżeczkę otrębów gryczanych dla zagęszczenia pasty
- po zmiksowaniu dodałam posiekaną zieloną cebulkę
 Organizator: Czarnula75
Organizator: Czarnula75
 Organizator: kikimora
Organizator: kikimora
Zmiksowałam na wolnych obrotach:
- pół kostki tofu naturalnego
- 4 rzodkiewki
- 2 ogórki konserwowe (lepsze by były kiszone, ale mi brakło)
- sól, pieprz, paprykę ostrą
- łyżeczkę otrębów gryczanych dla zagęszczenia pasty
- po zmiksowaniu dodałam posiekaną zieloną cebulkę
 Organizator: Czarnula75
Organizator: Czarnula75 Organizator: kikimora
Organizator: kikimora

Komentarze
Prześlij komentarz