Pasta z tofu
Z pozostałej połowy kostki tofu (pół użyłam do kotlecików) zrobiłam pastę do chleba.
Zmiksowałam na wolnych obrotach:
- pół kostki tofu naturalnego
- 4 rzodkiewki
- 2 ogórki konserwowe (lepsze by były kiszone, ale mi brakło)
- sól, pieprz, paprykę ostrą
- łyżeczkę otrębów gryczanych dla zagęszczenia pasty
- po zmiksowaniu dodałam posiekaną zieloną cebulkę
Zmiksowałam na wolnych obrotach:
- pół kostki tofu naturalnego
- 4 rzodkiewki
- 2 ogórki konserwowe (lepsze by były kiszone, ale mi brakło)
- sól, pieprz, paprykę ostrą
- łyżeczkę otrębów gryczanych dla zagęszczenia pasty
- po zmiksowaniu dodałam posiekaną zieloną cebulkę
Organizator: Czarnula75
Organizator: kikimora
Komentarze
Prześlij komentarz